25 Sept 2009

Друг вариант



Подуене Блус Бенд - Да Живее Рокендрола



Възрастните преставители на субкултурата от 70-те години на ХХ век, наричана още "Фройдистки пролетариат", извадиха струнни музикални инструменти, чието звукоизвличане зависеше от резонанса в кухата им част, след което от условната ни административна единица престана да се наблюдава отсъствие на звук.

/припев/
Да живее музикалния стил, водеш началото си от синтеза на госпъл, кънтри и блус
Да живее музикалния стил, намерил името си през 50-те години на ХХ век
Да живее музикалния стил, превърнал се в контракултура сам по себе си
Докато не ни връхлети хипотетичния и доста съмнителен библейски апокалипсис

Хрисимият и малко по-възрастния спрямо нашите собствени години Владимир извади диатоничен дървен духов музикален инструмент и психично разтроените хора в напреднала възраст се впуснаха в солиране, демонстрирайки завидно майсторство и техника.

/припев/

Стъклен, цилиндричен контейнер за течности, с неголеми размери, добро на вкус съдържание и патриархален нрав успя да укрепи взаимоотношенията в социалната група и личностните единици в нея ритмично заклатиха глави, чиито коси бяха оставили да израстат дълги в знак на протест и артистизъм.

/припев/

Прикрити членове на "Отечествен фронт" сигнализираха органите на реда, но част от униформата на служителя на МВР изведнъж се оказа неправилно ситуирана в пространството спрямо него и той отиде да поправи неприятното стечение на обстоятелствата.

/припев/

Пра-родители и съответните техни потомства уловиха със слуховите си апарати ужасяващи трептения на материята, след което цялото им обкръжение в определена пространствена близост излезе от възтановителното безсъзнание и по истерично-маниакален начин започнаха да въпроизвеждат звуци с гласовите си струни.

/припев/

Всички представителине на горепосочената псевдо-административна единица се ситуираха в приблизително една точка, положиха телата си хоризонтално на тревистата площ и след алтернативна музика и умело солиране върху струнни инструменти пренебрегнаха моралните норми и изоставиха патриархалните разбирания.

/припев/

А сега пейте, да ви видя!

 

0 comments: